Ervaringen

'Mijn sociale angst belemmerd mij niet meer'
Ik ben enorm blij en dankbaar dat ik actie heb ondernomen en in therapie ben gegaan bij Wendy. Wendy heeft namelijk enorm geholpen met mijn sociale angst door een vertrouwde, veilige omgeving te creëren waarin ik mij volledig open kon stellen. Ik wist dat mijn sociale angst mij belemmerde om progressie te maken in mijn leven. Dankzij Wendy weet ik de saboteur in mij, die deze angst veroorzaakt, uit te schakelen en te werken aan een betere en zelfverzekerde ik. Wendy stelt mij altijd op mijn gemak en is kritisch waar nodig. Mocht je aan het twijfelen zijn, hak de knoop dan door. Wendy geeft jou de juiste handvatten om jouw probleem/angst aan te pakken.
Man 21 jaar - Enschede

'Na een aantal sessies was ik van mijn probleem/trauma verlost!'
Wat kon ik nou verwachten van EMDR en zou dit wel bij mijn probleem passen? Zou er überhaupt iets voor bestaan? Ik ben vrij nuchter en hou niet van dat zweverige maar na 1 gesprek met Wendy wist ik het zeker, zij gaat mij helpen! En dat heeft ze gedaan, na een aantal sessies was ik van mijn probleem/trauma verlost! Eeuwige dank voor alles! 
Vrouw 35 jaar - Hengelo

'De therapie heeft mij nieuwe inzichten gegeven'
Mevrouw Jacqueline Schots - De Ruig, bedankt voor de wijze lessen, goede gesprekken en het geven van nieuwe inzichten. Valt goed mee te communiceren, is rustig en probeert aan alle fronten mee te denken.
Man 29 jaar - Enschede

'Mijn depressieve klachten zijn door de therapie afgenomen en ik ervaar weer plezier in het voortzetten van mijn studie'
In 5 sessies heb ik, met ondersteuning van Wendy, geleerd om meer grip te krijgen op mijn studie (UT) en inzicht te krijgen in de keuzes die ik maak en waarom. Mijn gevoel en verstand stonden ver uit elkaar en zijn nu samen gekomen. Het was soms nodig naar het verleden te kijken, maar dat hielp mij om “de rugzak” minder zwaar te maken. Mijn depressieve klachten zijn door de therapie afgenomen en ik ervaar weer plezier in het voortzetten van mijn studie. Wendy nam echt de tijd voor mij en om mij te begrijpen, ze vraagt goed door. Soms confronterend, maar het hielp wel.
Man 22 jaar - Enschede

'Mijn wens om weer 'normaal' te kunnen autorijden is uitgekomen'
Het gaat goed, zo goed dat mijn wens: om weer ‘normaal’ te kunnen autorijden zonder enige vorm van spanning, is uitgekomen dankzij EMDR.
Ik stap zonder ook maar 1 extra hartslag in de auto en rijd overal alleen naartoe.
Vrouw 59 jaar - Enschede

'Door de therapie is het voor mij duidelijk geworden wat ik belangrijk vind en ben ik andere keuzes gaan maken'
Mijn studie heb ik 3 jaar geleden afgerond en destijds ben ik gelijk aan het werk gegaan bij een internationaal bedrijf als teamleider. Een carrière maken leek voor mij het belangrijkste tot het moment dat ik lichamelijke klachten kreeg. Voor mijn gevoel leek het alsof ik in een zwart gat viel, door de therapie heb ik juist geleerd het als een ervaring te gaan zien die mij iets brengt. Achteraf bleken mijn lichamelijke klachten veroorzaakt te worden door overmatige stress samenhangend met psychische klachten. Door de therapie is het voor mij duidelijk geworden wat ik belangrijk vind en ben ik andere keuzes gaan maken. Ik moet het zelf doen, maar Wendy heeft mij daar goed bij begeleid. 
Vrouw 27 jaar - Enschede

'Het lukt mij nu beter naar mezelf te luisteren en daarnaar te handelen'
Ik heb Wendy ervaren als een prettige therapeut die het goede met je voor heeft door kritische vragen te stellen en wanneer ik vragen probeer te ontwijken door te vragen. Dat is soms lastig voor mij geweest en frustrerend, maar uiteindelijk heeft het mij wel verder geholpen en zit ik nu beter in mijn vel. Het lukt mij nu beter naar mezelf te luisteren en daarnaar te handelen.
Man 49 jaar - Oldenzaal

'Ik kijk met minder spanning terug op gebeurtenissen uit het verleden'
De meest waardevolle ervaring was dat ik in korte tijd heb gevoeld dat de spanning - die geassocieerd werd met een gebeurtenis - minder werd. Ik kijk met minder spanning terug op gebeurtenissen uit het verleden dankzij EMDR. 
Man 40 jaar - Oldenzaal