Tarieven

Intakegesprek - Individuele therapie - EMDR: € 90,00 per sessie (45-60 minuten). Vrijgesteld van BTW. 
Na de afspraak heb je de mogelijkheid om te pinnen of contant te betalen. 

Vergoeding zorgverzekeraar
Veel zorgverzekeraars vergoeden therapie bij Praktijk InMens geheel of gedeeltelijk, afhankelijk van de polis die je hebt afgesloten. Kijk op de website van de NFG voor meer informatie. Voor begeleiding door een psychosociaal therapeut (Praktijk InMens) is een doorverwijzing van de huisarts niet nodig. Je kunt rechtstreeks een afspraak maken. De factuur ontvang je na de afspraak per e-mail, zodat je deze kunt indienen bij jouw zorgverzekeraar.

Vergoeding werkgever
Hebben klachten invloed op je werkzaamheden maar zijn ze niet direct door het werk zelf ontstaan, dan zijn werkgevers vaak bereid, ter voorkoming van langdurig ziekteverzuim, de kosten van begeleiding voor hun werknemers te vergoeden.

Investering in jezelf
Wanneer je, in samenspraak met Praktijk InMens, aansluitend besluit te starten met een traject van therapie, volgt een intakegesprek. In dit intakegesprek bepaal je, in overleg, hoe je jouw hulpvraag samen met de therapeut gaat onderzoeken en zal er verder worden gekeken naar je hulpvraag. Een goede intake maakt het mogelijk om in een traject van therapeutische begeleiding effectief te werken. De gegevens die je verstrekt zullen daarbij vertrouwelijk worden behandeld.

Afspraak afzeggen
Mocht je verhinderd zijn voor een afspraak, dan verzoek ik je vriendelijk dit ten minste 24 uur voor de afspraak te laten weten. Op die manier is het voor mij mogelijk een andere cliënt in te plannen. Indien binnen 24 uur de afspraak wordt afgezegd, ben ik genoodzaakt de kosten hiervan in rekening te brengen.

Registraties
  • Praktijk InMens is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 67898165
  • AGB code Praktijk InMens: 90066380
  • AGB code W.J.C. Chang-Postel: 90107177
  • W.J.C. Chang-Postel is als psychosociaal therapeut geregistreerd onder nummer 8827 bij beroepsvereniging NFG
  • W.J.C. Chang-Postel is geregistreerd bij RBCZ onder nummer 190458R
  • W.J.C. Chang-Postel is geregistreerd bij LV POH-GGZ onder nummer 1869
  • AGB code J. Schots-de Ruig: 90106784
  • J. Schots-de Ruig is als psychosociaal therapeut geregistreerd onder nummer 8979 bij beroepsvereniging NFG
  • J. Schots-de Ruig is geregistreerd bij RBCZ onder nummer 190271R